Terassilasit

terassilasit

UUTTA SUOMESSA:

ALAKISKOTON terassilasitus - ei kulkua haittaavaa kynnystä!

Lasina Smart System järjestelmällä terassista saadaan viihtyisä oleskelutila ilman näkyvyyttä haittaavia pystylistoja ja ilman kulkuaukossa liikkumista haittaavaa alakiskoa. Lasina Smart System on Suomen ainoa alakiskoton lasiterassi.

Pyydä loppukesän terassilasitarjous TÄSTÄ!

Lasina Terassilasit Lasina Terassilasit Lasina Terassilasit

Terassilasituksen rakenne

Lasina Smart System Terassilasitus koostuu kiinteistä laseista ja liukuovista tai pariliukuovista, joita voi sijoitella samaan kiskoon vapaasti kulkuväylien mukaan. Liukuovien osalta on huomioitava riittävä aukiliukumistila sivusuunnassa. Lasina Smart System terassilasijärjestelmä liukuu auki kiinteiden lasien päälle ainoastaan sivusuunnassa yhdellä kiskolla, joten lasituksesta on avattavissa noin puolet.

Lisätietoa järjestelmästä sekä kulkuaukkojen sijoittelusta löydät RT-kortista.

Terassilasitus - Lisää käyttömukavuutta terassille

Mittatilaustyönä valmistetuilla terassilaseilla saadaan terassista kodikas ja turvallinen oleskelutila - ”lasiolohuone” - jota voi käyttää kaikkina vuodenaikoina. Terassilasit suojaavat sateelta, lumelta, pölyltä, ikkunavedolta sekä vähentävät ulkoisen melun vaikutusta. Lasitettu terassi sopii erinomaisesti ruokailutilaksi grillatessa ja oleskelutilaksi satoi tai paistoi.

CE hyväksyntä

Lasina Smart System -järjestelmässä käytettävät lasit ovat CE-hyväksyttyjä. CE EN 12150.Lasin värit: